Politika zasebnosti

Podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Zavedamo se občutljive narave tega področja in smo zavezani k varovanju podatkov svojih uporabnikov. Uporabnik se z uporabo portala Avtocena.si strinja s temi pravili.

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje Mobilweb. Namen obdelave osebnih podatkov je posredovanje osebnih podatkov uporabnika portala Avtocena.si pooblaščenim trgovcem vozil, od katerih se je uporabnik odločil s povpraševanjem pridobiti informativno ponudbo.

Portal Avtocena.si avtomatsko zbira le podatke o uporabi strani www.avtocena.si. Gre za podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Portal Avtocena.si, podatke o obiskanosti www.avtocena.si uporablja le za lastne potrebe.

Uporabnik z vpisom oglasa in prisotnosti na t.i. seznamu pooblaščenih trgovcev na portal Avtocena.si dovoljuje objavo vsebin lastniku portala, da oglase po lastni izbiri objavi tudi na lastnem družbenem omrežju (Facebook). Uporabniki platforme s sprejemom teh pravil dovoljujejo uporabo in obdelavo danih podatkov in vsebin za namen delovanja platforme Avtocena.si, za pošiljanje elektronske pošte in pošiljanje SMS sporočil. Upravljalec-lastnik, bo s podatki ravnal v skladu z zakonom. Upravljalec sme podatke uporabnika (e-mail, telefonska številka) uporabljati do pisnega preklica s strani uporabnika na ponudba@avtocena.si.

Lastnik portala Avtocea.si zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno številko, naslov elektronske pošte.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na ponudba@avtocena.si.

Ekipa Avtocena.si se zahvaljuje za razumevanje in vas lepo pozdravlja.

 

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberite piškotke